.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2

AC Waterland

AC Waterland is een atletiekvereniging gevestigd in Landsmeer. De vereniging is opgericht in 1950.

ACW heeft een gemêleerd ledenbestand, onze jongste leden zijn 7 jaar, onder de oudste leden zit één van de oprichters van onze club die inmiddels de 85-jarige leeftijd heeft gepasseerd!

In totaal telt de vereniging ruim 300 leden, de jeugdafdeling heeft iets minder dan 100 leden (pupillen en junioren).

De pupillen en junioren doen mee met de regionale atletiek en crossloop-competities, de junioren soms ook met de nationale competitie.

De vereniging is financieel gezond. De ledenparticipatie is groot, er is een actief vrijwilligersbeleid waarmee we de uitgaven (aan bv onderhoud) binnen de perken kunnen houden. ACW haalt maandelijks oud papier op in Landsmeer. Van onze leden wordt verwacht dat ze een bijdrage leveren aan vrijwilligersactiviteiten.

De jeugd van ACW heeft allerhande atletiekfaciliteiten tot haar beschikking. ACW heeft een 300mtr baan, een krachthonk, ver- en hoog-springbakken, een discus- en een kogel-ring.

Naast de trainingen voor atleten en loopsporters, de organisatie van wedstrijden en clubkampioenschappen springt de Twiskemolenloop het meest in het oog.

Bij zo’n hoeveelheid aan activiteiten komt een hele organisatie kijken. Op de andere webpagina’s vindt je meer informatie over onder andere de organisatie en het vrijwilligersbeleid van onze vereniging.

Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus