.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4

Lange afstand Lopers (Groep 6)

De meeste lange afstand lopers (Lal - Groep 6) van AC Waterland trainen voor duurlopen met afstanden zoals 10 EM, halve en hele marathons.

Het zijn gevarieerde trainingen van circa 13/15 kilometer, die in natuurgebied ‘t Twiske worden gehouden. Er zijn drie trainingen voor de lopers. Op dinsdagavond (19.00 uur) wordt er een duurloop gedaan met tussendoor verschillende versnellingen. Op de donderdagavond (19.00 uur) worden er meestal snelheidstrainingen gedaan. Op zondagochtend (9.30 uur) wordt er getraind op verharde en onverharde wegen. Ook dan bestaat de training uit een duurloop met verschillende tempo wisselingen. Een paar keer per jaar wordt er op de baan getraind.

Rondom de belangrijke marathons in het voorjaar en najaar, worden de trainingen intensiever en ligt het accent van de trainingen meer op duurlopen. Toch lopen niet alle leden van groep 6 ook in wedstrijd verband. Zij trainen graag mee voor behoud van een goed duurvermogen en algehele conditie. 

Meer weten over de trainingen? Email Niels Eering: hardloper11@gmail.com

Hieronder staat het schema van de Lallers voor de komende periode.

Tip Heb je al een google agenda? Klik dan op het knopje rechtsonder "+ Google Agenda". Dan staat het schema ook in je eigen agenda. Krijg je spijt? Met een druk op de knop is het weer weg.

 

Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus