.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
donderdag, 9 November 2017

ACW jeugd loopt 1e cross

Op 4 november jl. liep de ACW jeugd de 1e cross competitiewedstrijd bij AKU te Uithoorn. Vanaf de atletiekbaan had AKU een mooi gras-parcours uitgezet met korte klimmetjes en lange smalle rechte stukken.

 

Deze 1e cross wedstrijd was een mooie warming up naar de 2e cross wedstrijd in onze eigen Twiske op 16 december a.s.! Hier zal een hele grote groep pupillen en junioren van ACW aan de start verschijnen. Dus zet alvast in je agenda, zodat we niet alleen geen grote groep deelnemers hebben maar ook een grote groep ACW-supporters!
 
Uitslagen cross 4 november:
  • Fee Eising liep als 1e jaars C-junior het 2km parcours waarbij ze met een sterke inhaalrace als 5e over de streep kwam en alleen 2e jaars C-junioren voor zich dulde.
  • Donna Morauw was stipt op tijd voor de start en liep meteen door naar een mooie 15e plaats bij de meisjes junioren D2.
  • Joy Kuiper begon bij de meisjes D1 met een mooie inhaalrace en een snelle eindsprint. Het leverde haar een 18e plek op.
  • Dylan Kuiper liep samen met Briek Rijberink bij de jongens pupillen in een grote groep van bijna 70 hardlopers beiden met een flinke eindsprint naar respectievelijk de 48e en 63e plaats.
  • Ilse Bosschieter liep in een grote groep van A1 meiden soepeltjes in een gelijkmatige race naar een prima 49e plek.
  • Rob Snelleman eindigde op een prachtige 17 de plek. Het was zijn 1e cross wedstrijd ooit waarin hij het meteen moest het opnemen met maarliefst 65 jongens pupillen A2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Door Jeugdcommissie
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus