.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3
slider foto 4
zaterdag, 9 December 2017

De Twiskemolenloop van 10 december gaat vooralsnog gewoon door!

Update zondag 08.30 uur
Beste deelnemer aan de Twiskemolenloop. De organisatie heeft besloten, gelet op de verwachte weersomstandigheden, alleen de 1,5, 3, 5 en 10 km uit te zetten. Deelnemers kunnen besluiten om bv 2x de 10 km te lopen of 1 x 10 km en 1 x 5 km of natuurlijk alleen de 1,5 km (voor de kleintjes), de 3, of de 5 of de 10 km.
 
Na 5 km is een drinkpost waar ook thee te krijgen is. Bij terugkomst op de baan is ook een drinkpost en aldaar kan je besluiten om nog een ronde te lopen. We gaan ervan uit dat degene die ingeschreven hebben voor de  21 km er 20 doen en de 16 km in totaal 15 km. Mocht je tijdens het lopen besluiten om een andere afstand te lopen laat dit dan na afloop aan de organsatie weten zodat je afstand aangepast kan worden.
 
De Twiskemolenloop is een recreatieve loop. Vandaag gaat het niet om winnen of om een mooie tijd. Geniet onderweg van de natuurelementen, de kuifeenden en de smienten. 
 
Op sommige plaatsen die in de luwte liggen kan het nog wat glad zijn dus denk daarom. 
 
Tot straks.
 
TML Commissie
 
 
 
Je zult het vast al meegekregen hebben: het gaat aanstaande zondagochtend flink sneeuwen. Dat is voor enthousiaste hardlopers goed nieuws, want niets loopt lekkerder dan op verse sneeuw. Prima demping, een mooi knisperend geluid onder je schoenen, en rennen door winterwonderland. De routes zijn keurig uitgepijld voor je, en je krijgt onderweg nog warme thee ook. Kortom: it giet oan!
 
Maar... let ook op je eigen verantwoordelijkheid. Kleed je extra goed aan. Als je nat wordt door de smeltende sneeuw op je lijf dan krijg je het gauw koud. Doe geen profielloze snelle schoentjes aan maar pak dat paar met effe meer grip.

De enige roet-in-het-eten-gooier zou kunnen zijn dat de uitzetploeg het Twiske niet in kan. Houd daarom deze website morgenochtend nog even in de gaten.
 
We zien uit naar deze Twiskemolenloop, die best wel eens heel speciaal zou kunnen worden. Maar nogmaals: wees voorbereid! 

 

Door Admin
Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus