.

AC Waterland is de mooist gelegen atletiekvereniging in Landsmeer.Op ons atletiekveld met een 300m baan  en in de Twiskepolder wordt onder leiding van gediplomeerde trainers enthousiast getraind.

Doe een keer mee

slider foto 0
slider foto 1
slider foto 2
slider foto 3

Sponsors Twiskemolenloop

Runnersworld Zaandam

Aan alle deelnemers(sters) van de AC Waterland Twiskemolenloop

Het beste advies

Bij Runnersworld Zaandam loop je binnen voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Ontdek zelf dat onze wereld én ons advies letterlijk lopen van 0,00 tot 42,195 km is.

De nummer één in lopen

We claimen de nummer één te zijn en dat is niet voor niets.

  • Al onze medewerkers zijn zelf hardlo(o)pers/sters
  • We kijken samen met jou wat het beste past, onder andere door loop- en voetanalyses
  • Als speciaalzaak hebben we altijd de nieuwste producten en gadgets op het gebied van lopen in huis
  • Als runningspecialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van voeten, blessures, bewegingscoördinatie, voeding, etc.

Bij inlevering of vertoon van het startnummer van de AC Waterland Twiskemolenloop ontvangt u als deelnemer 15% korting op alle schoenen en kleding (uitzondering afgeprijsde artikelen).

* Deze actie geldt vanaf 1 oktober 2017 tot 4 maart 2018.

Runnersworld Zaandam bestaat twintig jaar! Om dat te vieren, een paar mooie aanbiedingen zoals een Rogelli Running driedelige winterset, Deze set bestaat uit een runningjack, shirt met lange mouw en een lange wintertight. Van €129,95  tijdelijk slechts € 89,95!

Imotions Videobutlers
Videovergaderen is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om wereldwijd overleg te kunnen voeren. Videoconferencing heeft echter alleen zin wanneer de beeld- en geluidskwaliteit goed en stabiel zijn. Pas dan kunnen klanten moeiteloos aan een vergadering van meerdere uren deelnemen.

Bovendien moet het organiseren van een videoconference voor de gebruikers uitermate eenvoudig zijn. Iedere drempel in dat proces kan voor de gebruiker een reden zijn om de vergadering op een andere manier te organiseren. De professionele Videobutlers van Imotions zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een perfecte combinatie. Vanaf de boeking tot de vergadering.

Loon Salarissoftware

Loon is het salarisprogramma voor het MKB van Loon Salarissoftware uit Landsmeer. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 80.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland.

Loon Salarissoftware is een sportief bedrijf. Vrijwel alle werknemers doen aan sport. Vooral basketbal, schaatsen en hardlopen zijn populair. We sponsoren dan ook een flink aantal sportteams, en al jarenlang ook de Twiskemolenloop.

We wensen je veel hardloopplezier in onze prachtige achtertuin, het Twiske!

JAN Accountants

JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen. En JAN© gaat verder. Hij helpt ondernemers ook om hun doelen te bereiken.

Het beste uit je onderneming én uit jezelf halen, dat is wat ondernemers willen. Bezig zijn met die dingen waar ze ondernemer voor zijn geworden. JAN© helpt dat doel te bereiken. Natuurlijk door te zorgen dat al het cijferwerk op orde is, maar nog meer als bijrijder. JAN© zit niet achter het stuur, maar begeleidt ondernemers op hun weg, ook wanneer deze hobbelig is. Een bijrijder is er altijd en kun je vertrouwen.

 
Onze makelaarsorganisatie heeft een ambitieuze ploeg van medewerkers en werkt samen met diverse registermakelaars en taxateurs in het gehele land. Met recht zijn wij makelaar 2.0.
 
Onze financiële administratie en de disciplines van marketing, inkoop en logistieke service zijn volledig 'in the cloud' aan elkaar verbonden. Zo kunnen onze makelaar doen waar zij goed in zijn: makelen. Wij Verkopen ! Huizen is niet alleen de slogan van ons bedrijf. Het is de belofte aan onze klanten. Bij ons bent u van harte welkom... loop eens binnen bij 11 Makelaars!
 

Zijlstra bloemen, Landsmeer

Als u onze bloemenwinkel  binnenkomt, begrijpt u meteen waar u blij van wordt.
 
U ziet de meest uiteenlopende bloemsoorten met een enorme keuze aan kleuren. U kunt zelf uw boeket uitkiezen of wij stellen er één voor u samen. Of wij nu een royaal boeket of een klein toefje voor u maken, wij doen alles met liefde. Wij beheersen verschillende opmaakstijlen en houden van een uitdaging. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten bloemwerk

 

 

 

Starterstraining

Onze starterstraining komt er weer aan. Vanaf 14 maart 10 weken trainen.

Trainingslopen Road2Rotterdam

13 januari, 3 februari, 24 februari en 17 maart

Twiskemolenloop

4 februari, 4 maart 2018

Oudpapier ophaaldata

Ten oosten van het lint
20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april,
19 mei, 16 juni, 21 juli, niet in augustus
Ten westen van het lint
27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april,
26 mei, 23 juni, 28 juli, niet in augustus